Adjuk bele amit tudunk!

"A háború egy olyan hely, ahol egymást nem ismerő és nem utáló fiatalok ölik egymást, olyan öreg emberek döntése miatt, akik ismerik egymást, gyűlölik egymást, anélkül, hogy egymást ölnék."
Erick Hartmann

Az Orosz-Ukrán konfliktus és a Háború ismét olyan embereknek okoz kárt, olyan embereket tesz tönkre, öl meg, tesz földönfutóvá, akik aztán tényleg semmit nem tettek ellenünk, vagy a másik ellen akik éppen támadják őket. Igen itt megint a hétköznapi civil ember az aki a legjobbam megszívja azt, hogy néhány csilliárdokkal rendelkező politikus harcolni akar. 

A háborúba semmilyen módon nem kell és nem is szabad belefolyni, de kötelességünk ilyenkor segíteni, mindeninek azon a téren amire rálátása van, amiben tapasztalata van, amiben valóban segíteni tud. Mi a Fogyatékkal Élő emberekért tudunk tenni valamit, azokért a szülőkért vagy gyermekekért, akik még nehezebb helyzetben vannak, mint ép társaik, És sajnos egyre több az ilyen ember, hiszen aki egy háborús körzetből érkezik sokszor sebesült, sokszor eleve úgy érkezik, hogy a háború okozta sebek egy életre megfosztották őket attól, hogy ép emberként éljenek tovább. 

segits1.jpg

Kérjük, aki tudja segítse munkánkat, támogassa a Fogyatékkal Élő Szülőkért Mozgalmat, hogy segíteni tudjunk azoknak akik olyan helyzettel állnak szembe amire soha nem számítottak, amire nem voltak felkészülve és ami az egész életükre hatással lesz. 

- Fogadunk pénz adományt, ez most nagyon fontos, mert sok esetben a többi adomány eljuttatása is nehézségekbe ütközik.  ASZTALOS BRIGITTA - OTP 11773085 00667663 

- Fogadunk ruhákat, pokrócokat, mindent, ami segítségére lehet egy családnak, de fontos, és kérjük, hogy minden olyan minőségű legyen, amilyet az adományozó is elfogadna, hasonló helyzetben.  
(Címmel kapcsolatban keress minket a 0670 905 3939-es telefonszámon
vagy írj a feszmozgalom@gmail.com címre)


- Fogadunk tartós élelmiszert, és tisztálkodási felszereléseket is, melyek szintén azonnali segítséget nyújtanak e vészterhes időkben a rászorultaknak. 
(Címmel kapcsolatban keress minket a 0670 905 3939-es telefonszámon
vagy írj a feszmozgalom@gmail.com címre)

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr8917768862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása