Rólunk

fesz_logo1.pngMozgalmunk a fogyatékkal élő, szerzett, vagy születéstől fogva tartó betegséggel élő szülők részére, és segítségére hoztunk létre. Fogyatékkal élőkről, de nem csak fogyatékkal élőknek, hiszen gondoljunk csak bele, elég egy félrelépés, és bárki fogyatékkal élő lehet néhány hétre. 

Mozgalmunkat egy olyan szülőpár hozta életre, ahol a várandósság, még nem volt terítéken, de már volt tapasztalat a gyermeknevelés terén, és több olyan szülővel való kommunikáció is ahol, valamilyen fogyaték előfordult. Hol látássérült volt egy szülő, hol kerekesszékes, hol csak bottal tudott járni, de vannak siket, és szellemileg sérült tagjai is a mozgalomnak. 

Célunk, hogy összegyűjtsük azon nehézségeket, melyek jellemzőek egy-egy fogyatékosságra, melyek nehezített pályává teszik a gyermekvárást és nevelést, melyek rendszeres, visszatérő problémák lehetnek egy vaknak, kerekesszékesnek, hallássérült, vagy bármilyen más fogyatékkal élő anyának, apának, nagyszülőnek, nevelőnek. 

Szeretnénk, ha ezen problémákra azonnali válaszokat tudjunk adni, megoldásokkal tudjunk szolgálni, és az egyedi, hirtelen jött, vagy megoldhatatlannak tűnő gondokra, és akadályokra is megoldást tudjunk találni, akkor, amikor erre valóban szükség van. 

 

E-MAIL:
FESZMOZGALOM@GMAIL.COM


TELEFON:
0670 905 3939


FACEBOOK:
KLIKK


LEVELEZÉSI CÍM, KÜLDEMÉNYEKHEZ:

1114 BP. BARTÓK BÉLA ÚT 72 F4


TÁMOGASD MOZGALMUNKAT HA TEHETED!
ASZTALOS BRIGITTA - OTP 11773085 00667663

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr4716361476

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása