Támogasd a Fogyatékkal Élő Szülőkért Mozgalmat!

Ha segítenél kérünk az alábbi számlaszámra utalva segítsd
a Fogyatékkal Élő Szülőkért Mozgalmat:
Asztalos Brigitta, OTP: 11773085-00667663

cseriti.jpgA FÉSZ Mozgalom egy a tavalyi év végén alakult mozgalom, mely a fogyatékossággal élő, gyermeket nevelő szülők, vagy fogyatékkal élő gyermeket nevelő apák és anyák  segítségére, támogatására, problémáira megoldást találó mozgalom. Szállítunk haza újszülötteket, és időseket, segítünk megoldást találni bizonyos problémákra, és segítünk, hogy a betegséggel élő embertársaink élete (főleg ahol gyermek is van), minél gördülékenyebb legyen.

Szóval, most hogy már eltelt néhány hónap és bizonyítottan hiánypótló a tevékenységünk, így ideje sokkal komolyabban venni, viszont ehhez már kevés a saját erőnk és fizetésünk, anyagi kereteink. Ezért úgy döntöttünk gyűjtésbe kezdünk, új tagokkal bővítjük a csapatot, és új jogi - egyesületi formában folytatjuk tovább, ehhez kérjük a segítségeteket, ötleteiteket, támogatásotokat. 

Szükségünk van könyvelőre, pályázatfigyelőre, egy normális autóra ami sem alul sem felül nem rohad, ami műszakilag és megjelenésében és elfogadható egy kórház udvarán is, egy gyermektáborban is, szükségünk lesz egyfajta irodahelyre, és néhány eszközre, amin dolgozni tudunk s amivel segíteni tudjuk azokat akik igénylik.  Sajnos sokaknak kellünk, mint még egy kéz vagy szem, de szerencsére tudunk is segíteni fiataloknak, időseknek, szülőknek, gyermekeknek és egyedülállóknak is. 

Kérünk ha támogatnád a csapatunkat abban, hogy felújíthassuk "Misit" a nem rég vásárolt Mitsubishi Space Wagon egyterű autónkat, mellyek jótékony szolgálatokat látunk el.  Sajnos anyagi kereteink szűkösek, ezért is kezdünk gyűjtésbe. Erről a projektről részletesebben ide kattintva tudsz tájékozódni. Ez lesz az az autó, amivel ismét tudunk újszülötteket hazaszállítani, fogyatékkal élőket hozni, vinni, ügyeket intézni, akadálymentes rendezvényeket szervezni, akkor segíts nekünk egy kóla, cigi, energia ital árával, hogy minél hamarabb felújíthassuk vagy szükség esetén lecserélhessük a most kivételesen a tetején rohadó, és beázó autónkat egy korszerűbbre. Részletek ide kattintva:  MITSUBISHI

Kérünk támogasd a csapatunkat abban, hogy használt, de korszerű, a látássérült segítőknek is alkalmas, felolvasó programokat jól kezelni tudó okos telefont és laptopot vehessünk, amivel később már munkát is tudunk adni 2-3 fogyatékkal élő, látássérültnek is. Ezzel egyszerre tudunk segíteni rászorulón és munkakeresőn is. Legyen így, kérünk ha tudod támogasd szervezetünket egy sör, egy jégrém, vagy egy telefonfeltöltés árával, hogy minél hamarabb munkára foghassuk ezeket az eszközöket. 

Kérünk támogasd a csapatunkat abban, hogy a jogi ügyeink rendezéséhez, bejegyzéshez, könyveléshez, jogászi feladatokat ne kelljen félvállról véve intézni, hogy minden amibe belevágunk, jogilag és szervezetileg is rendben legyen, hogy tudjunk teljes jogon pályázni, támogatást kapni és adni, segíteni és előrehaladni a fogyatékkal élő szülők (és a társadalom) érdekében.

Ha segítenél kérünk az alábbi számlaszámra utalva segítsd
a Fogyatékkal Élő Szülőkért Mozgalmat:
Asztalos Brigitta, OTP: 11773085-00667663

További info: feszmozgalom@gmail.com

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1216570366

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása