Hazavisszük Új szülötted!

hazahozos.jpgA következő karantén-kedveskedő ötlet nem csak azoknak jó, akiknél fogyatékkal élő szülő van, hanem azoknak is, akiknek fontos, hogy az újszülött gyermek, és az édesanya is vírusoktól mentesen, egészségben érjen haza. Ezért aztán egyesületünk -először Budapest területén - először egy tiszta, de pici autóval - próbaképpen belevág abba is, hogy segítse az autó nélküli családokat, azzal, hogy a kórházból házhoz viszi a családot, csomagokkal, babával, anyával, apával együtt. 

Ha nálatok is nemsokára elérkezik a szülés időpontja, de anyagi helyzetetek nem engedi meg, hogy autóval, taxival jöjjetek haza, vagy szeretnétek egy kifejezetten erre a célra tisztántartott autóval hazaérni, akkor keressetek minket, a feszmozgalom@gmail.com címen, egy rövid bemutatkozó levéllel, egy nagyjábóli dátummal és telefonszámmal, amin elérhetőek vagytok, és mi igyekszünk segíteni abban, hogy a "frissensZült" és a család vírus mentesen, épségben kerüljön a családi fészekbe. 

Kép forrása: esztiteka.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr1716363218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása