HANGSZERED A GYÓGY-SZERED!
hangszerjotekonysag2.jpg

HANGSZERED A GYÓGY-SZERED!
 (AVAGY HANGSZERT A KÉZBE!) - Ezzel a címmel indítunk jótékonysági gyűjtést, melynek segítségével egyrészt terápiás célokkal, másrészt hangszer ismereti és muzsikálás megismerésének céljából hangszereket tudjunk vásárolni, fogyatékkal élő szülők érdeklődő gyermekeinek, vagy olyan gyermekeknek, akik maguk fogyatékkal élők, de segítheti őket a hangszer a hétköznapjaikban, fejlődésükben, gyógyulásukban. :) 

Ezen projektet segítve, most is nyakpántos kulcstartókat és teljesen egyedi üvegnyitós plexi kulcstartókat is vásárolhatsz, támogatva a projektet és ez neked is emlék lehet.  Ezzel kapcsolatban Facebook oldalunkon tájékozódhatsz a tematikus csoportokban és szeptember első hétvégéjétől a Facebook oldalunkon is lesz információ. 

Ha támogatni szeretnéd a projektet, akkor "Hangszerért" közleménnyel tudsz segítséget
utalni az alábbi számlára: Asztalos Brigitta OTP 11773085 00667663

Ha van olyan hangszered, melyet felajánlanál a célra azt is örömmel fogadjuk. 
Kérünk ha van olyan hangszered amit már nem használsz, vagy felajánlanál, (használható, működő hangszer)
akkor jelezd a "noszbj@gmail.com" e-mail címre.

Várjuk az üggyel kapcsolatban olyan hangszeres zenészek, tanárok jelentkezését is, akik felajánlanának heti 1-2 órát X időn keresztül azért, hogy néhány ígéretes tehetséget gondozzanak, tanítsanak, elindítsanak a helyes úton, jótékonyságból, vagy féláron tanítva (ezeket a bevételekből fedezi majd a mozgalmunk) 

Ha hangszerboltod van, és segítenél, támogatnád a vásárlást kedvezménnyel, vagy hangszerrel egyik-másik gyermeket, kis felnőttet, fogyatékkal élőt, szegény sorsú, de tehetséges támogatottunkat, kérünk akkor is jelentkezz a noszbj@gmail.com címen. 

Köszönettel:  Brigi és János (alapítók)

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr4416675514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása