Ajándéktárgyak, amivel támogathatsz minket!

nyakpantok.jpgNyakpántok, kulcstartók, hűtőmágnesek, maszkok, később pólók, sapkák amiket megvásárolva minket támogatsz. Illetve rajtunk keresztül olyan szülőket akik betegséggel együtt élve nevelik gyermeküket, gyermekeiket. Nincs könnyű dolguk, ezért megérdemlik a segítséget, mely elsősorban nem anyagi hanem emberi jellegű, jogi, természetbeli, de mindenhez szükség van pénzre, melyet a mi bejegyzés alatt álló nonprofit egyesületünk nem kunyerálásból szeretne összeszedni, hanem ilyen és ehhez hasonló termékek értékesítésének nyereségéből, így jól járunk mi is, rajtunk keresztül a látássérült, mozgássérült, siket, vak, bármilyen betegséggel együtt élő szülő is, és TE is, hiszen nem csak adakozol, de a kedvenced feliratával ellátott termék is hasznára válik a hétköznapjaidnak!  Ha ilyesmit rendelsz, keresd Brigit, és ne feledd elküldeni neki a pontos termék leírását, a darabszámot valamint a pontos neved és címed. Brigi teljesen vak, de a párja is segít, de ha Ő nincs ott, akkor hiába írod, hogy "a kék pánt" mindenképpen írj leírást róla. :)   Ha már láttad a bejegyzést, vásárolj te is, vagy szólj céged vezetőinek, hogy rendeljenek tőlünk repi-cuccokat, és máris segítettél. Köszönjük! 

Ettől függetlenül is támogathatod mozgalmunkat, egyelőre az alábbi számlára utalva:
OTP: Asztalos Brigitta 11773085 00667663

Ne feledd, hogy Te magad is bármikor lehetsz fogyatékkal élő, elég egy lábtörés, egy égési baleset, egy részleges látás vagy hallászavar, és máris ideiglenesen Te magad is azok közé kerülsz, akiket most segíteni szeretnénk. Ekkor számíthatsz ránk, ahogyan most esetleg mi is rád, :) 

(Ha esetleg segítenél adjukössze, Patreon oldalakra való regisztrációban, használatban, akkor keress minket itt: feszmozgalom@gmail.com)

kulcstartok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr116400752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása