Anyává válni VAKON!

kep.JPGMozgalmunk egyik alapítója, Brigi elindította videócsatornáját, ahol időről időre beszámol arról, hogy halad a várandóssága, hogy fejlődik a pocaklakó, milyen nehézségekkel küzd meg egy látássérült a terhesgondozás folyamatában, milyen segítségre számíthat, és mik várnak rá, hogy felelősségteljesen csinálja végig a várandósság csodálatos időszakát. 

Brigi terveiben szerepel, hogy több videót készítsen a terhessége alatt is, bemutassa, milyen a vakok élete egyébként, és bemutasson más, olyan szülőket is, akik fogyatékosságuk ellenére, gyermeket vállaltak, és segítséggel, vagy épp segítség nélkül hogyan boldogulnak a gyermeknevelés rögös útján. Érdekes anyagok várhatóak Brigi videócsatornáján, ahol az első figyelemfelkeltő videót már láthatjátok is!

Tartsatok vele, iratkozzatok fel a csatornára, és nyomjátok meg a harangot is, hogy értesüljetek, mindig, ha uj videóval kedveskedik számunkra BrigiAnyu.   

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr8116361504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása