Adományautó, Kisbusz projekt. (Lezárva)

"Az egyesület, mely annak idején elindult, most változás alatt áll. Egyrészt átalakul, új néven, új célokkal, új emberekkel és új lendülettel fog foglalkozni a fogyatékkal élő emberek érdekeiben, másrészről új mozgalom indult, új céllal, a fogyatékkal élő SZÜLŐK megsegítésére. "

vw1.jpg1. VW POLO ELADÁSA, ADOMÁNYOZÁSA:

Egyesületünknek van egy 1996-os Volkswagen Polo tipusú 1.0 benzines, 5 ajtós, zöld kisautója.  Jön, megy, megáll, világít, dudál, fékez, kanyarodik, gyorsul, lassul, fűt. Sajnos a mi szükségleteinkhez alkalmatlan. Az autó December elején kapott friss műszakit, mindennapi használatra alkalmas, 4 embernek megfelelő, szerény, de jól használható autó.  

Előnyei: 2 kulcs, 2 távkapcsoló, 2 év vizsga, kis fogyasztású pörgős motor, CD rádió, jó fűtés. Rendezett papírok (Egyesület nevén), Lekérdezhető, 

Hibái: Egyik hátsó kerékcsapágy búg, jobb hátsó ajtó csak belülről nyitható, kipufogó valahol lukas, javítása javasolt. hátsó ablaktörlő nem üzemel, a karosszéria nagyjából rendben van, annó "eladásra helyrehozták", de látható, hogy szebb lett, tartóssága kérdéses, de ez az üzemelésére nincs befolyással. Kárpit tisztítás ráfér, de szeretnénk ezeket is megcsinálni az átadás előtt, sőt a legjobb lenne, ha maradna pénz az adományt átírni, új tulajdonosai nevére, hogy költségmentesen tudják használni, így ajándék az ajándék. 

Az autóra jelentkezhetnek családok, az alább található e-mail címre, de vevők is, ha sikerül, hogy adomány legyen belőle, akkor az adományozókat bevonva igyekszünk kiválasztani azt a családot, aki végül megkapja az autót. A lényeg, hogy az átadás után fent is tudják tartani, ami a tankolást, adókat, biztosítást illeti a következő alkalomtól. 


2. KISBUSZ VAGY EGYTERŰ A CÉLOKHOZ:


Több projekt is van (van ami kifejezetten a vírus alatt) amihez szükség van a mozgalomnak autóra, nem is kicsire, inkább nagyra, amivel most cuccolni, és újszülötte(ke)t szállítani, később a rendezvényekre fogyatékkal élőket hozni, vinni...

Nyilván nem árulunk el titkot, hogy erre a buszra nincs meg a keret, és amit most találtunk annak is kb. a 15-20% ami rendelkezésre áll, ezért gyűjtést rendezünk, hogy minél hamarabb szolgálatba állíthassuk, amit most fenntartanak nekünk!

Ez csak egy variáció, természetesen találhatunk KISbuszt olcsóbban (hahaha) vagy lehet egy jobb felajánlás érkezik, és az lesz a befutó, sőt az is lehet nem jön össze annyi ami egy kisbuszra elég, és csak egy tágas egyterű lesz belőle, a lényeg, hogy pakolható, több személy kényelmes szállítására alkalmas járgány legyen.  

Ha a lehetőségek nem úgy jönnek össze, akkor egy kisebb, de 100% üzembiztos járgányt szerzünk be, mellyel az újszülöttek hazavitele biztos lehet, a segítségek és lehetőségek nem vesznek el. :) 

LEZÁRVA:
Az autóra érkezett minimális támogatás, melyet felhasználva és az autót féláron értékesítve (olyannak akinek ennyi pénzből csak sokkal rosszabb autó jutott volna) vásároltunk egy másikat . . . . . . ami sajnos mint utóbb kiderült műszakilag alkalmatlan így további gyűjtést folytatunk. 

 

3. ELÉRHETŐSÉGEK:

E-mail:       feszmozgalom@gmail.com
Telefon:     06 70 905 3939
Cím:           1114. Budapest.
(Pontos cím és név privát üzenetben való megkeresés után)
Számla:     OTP 11773085 00667663 Asztalos Brigitta (A mozgalom egyik -VAK- alapítója)

KÉRJÜK, HA ÖN VAN VALAMELYIK ISMERŐSE TUD NEKÜNK SEGÍTENI FELREGISZTRÁLNI (EZ RÉSZBEN MEGVAN) ÖSSZEDOBÓS OLDALAKRA VAGY PATREON OLDAL KEZELÉSÉBEN JÁRTAS, JELEZZE NEKÜNK ÜZENETBEN E-MAILBEN (feszmozgalom@gmail.com) VAGY A FACEBOOKON! KÖSZÖNJÜK!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr9516385588

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása