Segítség lakhatásra, fogyatékkal élő szülőknek.

Nagyon bosszant bennünket az igazságtalanság. Az, hogy politikusok havi 3 milliót is összeszednek civilek támogatásaiból, adományokból, De nagyon érdekel bennünket, hogy valódi, igazi problémák megoldására is ilyen segítő készek vagyunk-e?

eva.jpgA nyáron 3 Fogyatékkal Élő Szülő is felkereste mozgalmunkat, olyan problémával, hogy albérletet kell váltania, netán önkormányzati lakás cserében érintett, nagyobb, vagy a fogyatékosságának megfelelőbb, akadálymentesebb lakásba költözne, de nincs elegendő tőkéje a kötözéshez, az átalakításhoz vagy éppen a kaucióhoz. Mi most nekik szeretnénk segíteni, elsősorban olyan fogyatékkal élő embereknek, akiknek a lakhatásuk a tét, gyermekeikkel együtt. 

A cél összeg nagyon kicsivel számolva is 1.500.000 Forint, amiből segíteni tudjuk a fenti célokat.
A szállításokat, az emberi erőforrást természetesen a Mozgalom és az önkéntesek végzik, barátságból, lelkesedésből. "Már" csak tényleg az anyagi forrás hiányzik. 

brigipeti.jpgHa úgy érzi egy jótékony cél megéri, akkor kérem segítsen az alábbi számlaszámra, akár csak egy csoki árával.  Nagyon szeretnénk bebizonyítani, hogy ha egy politikus a saját luxus kiadásaira, a szavazóitól össze tud szedni 3 millió forintot, akkor nekünk sikerül legalább a felét összeszedni 3 fogyatékkal élő szülő, fogyatékkal élő ember támogatására, amivel az Ő egyszerű életminőségük javulhat drasztikusan. 

A gyűjtést szervezi:  Asztalos Brigitta
Számlaszáma:  11773085 - 00667663
Bank:  OTP BANK 

Köszönjük! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr517914143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása