Vírus után, újra itt... :)

mk.pngTúl vagyunk rajta. Mondhatni könnyedén, bár 2 hétig nem volt könnyű az élet, tényleg borzalmas ez a betegség, minden ami rosszat mondanak róla többnyire igaz. Mi mégis szerencsések vagyunk, mert minden post-covid tünettel, egy hónappal később újra tudunk itt jelentkezni és segíteni ahol lehet. Persze nagyobb odafigyeléssel, és bár az ország az oltásokkal nyitni készül, mi ugyanolyan óvatosak maradunk, mint eddig.  

Legújabb terveink szerint - bár az autó amire gyűjtést kaptunk bekrepálni látszik,  talán majd jön most egy másik - továbbá is segítünk a rászorulóknak eljutni az oltópontra, és a kisbabákat is hazavisszük, annál is inkább, hisz a mozgalmunk is egy pici újszülöttel bővült, s őt is szívesen vinnénk már haza, koraszülöttsége (a Covid miatt) még nem engedi, 2-3 hétig.  

Idei nyárra való programokról, rendezvényekről melyeket szervezünk lesz információ nemsokára itt, vagy az Emberek Vagyunk Egyesület, az Igen Egyesület és a Rehab Magazin oldalán is, bár minden képlékeny a vírus miatt, így a "megszokott" tömegrendezvényeket idén sem tartjuk meg, bármennyire is "szabad", mi kivárunk, biztosra megyünk, de egy-egy kiállítás, akadálymentes túra és egyéb szabadtéri programok várhatóak lesznek, kerekesszékkel rendelkezőknek is, látássérülteknek is, és természetesen ép, semmilyen betegséggel nem élőknek is, hiszen a cél az egészséges együttélés lenne.  

Szóval, részünkről reméljük vége a betegeskedésnek és folytatjuk a munkát.
Minden támogatást szívesen fogadunk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr6116510454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása