Lakhatási segítség VAK anyukának

Szerencsére most tudtunk segíteni, de sajnos még nagyon sokan várnak ehhez hasonló segítségre. Sok esetben a Fogyatékkal Élő Szülők nem keresnek annyit, amennyi egy albérlethez elegendő lenne, de mondjuk egy költség elven működő önkormányzati lakást meg tudnak pályázni, és siker esetén csak a kaució a nagyobb összeg, amihez most 100 ezer forint kellett, de saját egyesületünk saját tagjának több kellhet majd és még nem tudjuk, neki hogyan tudnánk segíteni?! 

siker.jpg

De most az az örömhír, hogy tudtunk segíteni egy a gyermekét egyedül nevelő VAK anyukának, méghozzá a NYAKPÁNTOS vásárlásokkal.  Nagyon hálásak vagyunk, mert többen nem csak a termék adományértékét hanem sokszorosát is elküldték, így aránylag hamar összejött ez a pénz, és megtörtént már a beköltözés is, amiben szintén segítünk, a kis Fiat Cinquecentoval, amit jelenleg használunk jótékony célokra.  

Köszönjük mindenkinek. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fesz.blog.hu/api/trackback/id/tr8517939192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TÁMOGASD MOZGALMUNKAT
HA TEHETED!

ASZTALOS BRIGITTA
OTP 11773085 00667663
 

süti beállítások módosítása